Italiensk kassler
Nu kommer det första inlägget utan bild.
Men det var en god variant av kassler så jag vill lägga ut receptet ändå.
4 portioner
700 g kassler i tunna skivor
3 st tomater i småbitar
1 kruka basilika eller oregano
1 dl grädde
3 st vitlöksklyftoer
1 dl vreme fraiche
2 tsk tomatpuré eller 1 dl chilisås
150 g mozzarella i bitar
salt efter smak
peppar efter smak
Sätt ugnen på 225 grader
Ta fram din finaste ugnsform och skiva kasslern i lagom
tjocka bitar.
Blanda tomatbitarna, vitlöken och de hackade örterna med
creme fraiche och grädde.
Häll smeten över köttet i formen och strö sedan ost över hela.
In i ugnen och låt hela härligheten få lite färg på nosen
i ca 15-20 minuter.
Servera med pasta eller ris och go grönsallad.
Men det var en god variant av kassler så jag vill lägga ut receptet ändå.
4 portioner
700 g kassler i tunna skivor
3 st tomater i småbitar
1 kruka basilika eller oregano
1 dl grädde
3 st vitlöksklyftoer
1 dl vreme fraiche
2 tsk tomatpuré eller 1 dl chilisås
150 g mozzarella i bitar
salt efter smak
peppar efter smak
Sätt ugnen på 225 grader
Ta fram din finaste ugnsform och skiva kasslern i lagom
tjocka bitar.
Blanda tomatbitarna, vitlöken och de hackade örterna med
creme fraiche och grädde.
Häll smeten över köttet i formen och strö sedan ost över hela.
In i ugnen och låt hela härligheten få lite färg på nosen
i ca 15-20 minuter.
Servera med pasta eller ris och go grönsallad.
Kommentarer
Trackback