Krusbärspaj

Detta är första gången jag bakar något med krusbär.
Fick lite bär av fd svärmor. (TACK)
Jag bjöd mina jobbarkompisar på denna och den blev klart godkänd.



Pajdeg: 3 dl vetemjöl, 125 smör, 3 msk vatten.

Knåda samman ingredienserna i pajdegen och kläm ut degen i en pajform.
Ställ den svalt och gör iordning fyllningen.

3 dl snoppade krusbär 2 ägg 1,5 dl socker 1 msk vetemjöl 3 msk smält smör

Mixa bären. Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt sedan vetemjöl och smör
och bär.
Häll fyllningen på pajen och grädda i 200 grader 25-30 minuter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0