Glutenfria och mjölkfria Brownies

 Denna kaka blev verkligen god och lite kladdig.



100 g margarin mjölkfritt
100 g mörk blockchoklad
1 dl nötkärnor
2 ägg
2 socker
1 ½ dl glutenfri mix utan mjölk
1 tsk bakpulver

Mjölkfritt margarin till formen.

Smält fett och blockchoklad i en kastrull på svag värme. Låt svalna lite.
Hacka nötterna. Blanda ner ägg socker nötter mjöl och bakpulver i kastrullen.
Rör till en jämn smet.
Bred ut den på bakplåtspappersklädd form ca 20-30 cm.

Grädda i mitten av ugnen i 175 grader ca 25 minuter. Låt kakan svalna lite och skär den i rutor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0