Glutenfria och mjölkfria Brownies
Denna kaka blev verkligen god och lite kladdig.

100 g margarin mjölkfritt
100 g mörk blockchoklad
1 dl nötkärnor
2 ägg
2 socker
1 ½ dl glutenfri mix utan mjölk
1 tsk bakpulver
Mjölkfritt margarin till formen.
Smält fett och blockchoklad i en kastrull på svag värme. Låt svalna lite.
Hacka nötterna. Blanda ner ägg socker nötter mjöl och bakpulver i kastrullen.
Rör till en jämn smet.
Bred ut den på bakplåtspappersklädd form ca 20-30 cm.
Grädda i mitten av ugnen i 175 grader ca 25 minuter. Låt kakan svalna lite och skär den i rutor.

100 g margarin mjölkfritt
100 g mörk blockchoklad
1 dl nötkärnor
2 ägg
2 socker
1 ½ dl glutenfri mix utan mjölk
1 tsk bakpulver
Mjölkfritt margarin till formen.
Smält fett och blockchoklad i en kastrull på svag värme. Låt svalna lite.
Hacka nötterna. Blanda ner ägg socker nötter mjöl och bakpulver i kastrullen.
Rör till en jämn smet.
Bred ut den på bakplåtspappersklädd form ca 20-30 cm.
Grädda i mitten av ugnen i 175 grader ca 25 minuter. Låt kakan svalna lite och skär den i rutor.
Kommentarer
Trackback