Coleslaw

Här kommer ett recept på en sallad att ha till typ grillat.
Vi bjöd vänner på mat och dem gillade den skarpt.



7 dl strimlad vitkål
1 tsk salt
1 morot riven på grova sidan.

Dressing:
1 tsk dijonsenap
1 dl gräddfil
1,5 dl majonäs
2-3 msk aäppelmos
 någon peppar.

Lägg kål, den rivna moroten i en rostfri bunke(jag hade en plastbunke) salta och blanda
ordentligt. Låt stå tills kålen har mjuknat ca 30 minuter.
Blanda ingredienserna till dressingen i en skål. Blanda den i kålen, låt stå i kylen
1-2 timmar innan servering.
Utmärkt till grillat och perfekt till hamburgare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0