Glutenfria chokladrutor

Dessa kakor blev mycket goda och enkla att göra var dem också.

Du behöver:
100 g smör
1½ dl socker
1 ägg
1½ dl glutenfri mjölmix
2 msk kakao
1 msk vaniljsocker
Garnering:
1½ dl grovt hackade nötter.

Smält fettet och låt de svalna. Rör ner socker och ägg.
Blanda ner mixen, kakaon och vaniljsockret.
Bred ut på bakplåtspapper i en form ca 25x25 cm.
Till sist strö över de hackade nötterna.
Grädda i ugnen 225 grader. I receptet stod det 10 minuter, men jag fick ha inne dem
ca 15 minuter innan dem var färdiga.
Skär upp kakan i rutor innan den kallnat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0