Glutenfria chokladrutor
Dessa kakor blev mycket goda och enkla att göra var dem också.

Du behöver:
100 g smör
1½ dl socker
1 ägg
1½ dl glutenfri mjölmix
2 msk kakao
1 msk vaniljsocker
Garnering:
1½ dl grovt hackade nötter.
Smält fettet och låt de svalna. Rör ner socker och ägg.
Blanda ner mixen, kakaon och vaniljsockret.
Bred ut på bakplåtspapper i en form ca 25x25 cm.
Till sist strö över de hackade nötterna.
Grädda i ugnen 225 grader. I receptet stod det 10 minuter, men jag fick ha inne dem
ca 15 minuter innan dem var färdiga.
Skär upp kakan i rutor innan den kallnat.

Du behöver:
100 g smör
1½ dl socker
1 ägg
1½ dl glutenfri mjölmix
2 msk kakao
1 msk vaniljsocker
Garnering:
1½ dl grovt hackade nötter.
Smält fettet och låt de svalna. Rör ner socker och ägg.
Blanda ner mixen, kakaon och vaniljsockret.
Bred ut på bakplåtspapper i en form ca 25x25 cm.
Till sist strö över de hackade nötterna.
Grädda i ugnen 225 grader. I receptet stod det 10 minuter, men jag fick ha inne dem
ca 15 minuter innan dem var färdiga.
Skär upp kakan i rutor innan den kallnat.
Kommentarer
Trackback