Double Chocolate Chip Brownies
Ljuvliga brownies med bitar av mörk choklad och Daim.


Serveringsförslag; med grädde och hallon
115g smör
1 hackad DubbelDaim
1. Smält smöret och den mörka chokladen över vattenbad.
2. Rör ned socker, vaniljsocker och salt.
3. Tillsätt äggen och rör försiktigt ihop smeten.
4. Sikta ned mjöl samt kakao och rör i choklad- och daimbitarna.
5. Bred ut smeten över en smord mindre plåt, ca 20x30cm.
6. Grädda i mitten av ugnen i 180°c, ca 30-35 min.
Servera helst ljumna, gärna med lite lättvispad vaniljgrädde till!
Recept lånat från bloggen Kalasgott.blogg.se


Serveringsförslag; med grädde och hallon
115g smör
115g mörk choklad
300g (ca 1,9 dl) strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
2 ägg
2 ägg
115g (ca 1,9 dl) vetemjöl
2 msk kakao
50g hackad mörk choklad 1 hackad DubbelDaim
1. Smält smöret och den mörka chokladen över vattenbad.
2. Rör ned socker, vaniljsocker och salt.
3. Tillsätt äggen och rör försiktigt ihop smeten.
4. Sikta ned mjöl samt kakao och rör i choklad- och daimbitarna.
5. Bred ut smeten över en smord mindre plåt, ca 20x30cm.
6. Grädda i mitten av ugnen i 180°c, ca 30-35 min.
Servera helst ljumna, gärna med lite lättvispad vaniljgrädde till!
Recept lånat från bloggen Kalasgott.blogg.se
Kommentarer
Trackback