Bakpulverskorpor
Detta är ett recept från mamma. Hon gjorde alltid dem.
Små och goda att stoppa i munnen.
125 gram smör/margarin
2 msk socker
1½ dl mjölk
200-250 gram mjöl
1½ tsk bakpulver

Blanda allt till en skön deg.
Kavla ut till ca 1,5 - 2 cm tjock.
Tryck ut små bollar med en äggkopp som du doppar i mjöl för
att degen inte ska fastna.
Lägg på plåt och grädda i 250 grader 7-8 minuter.
Dela med en gaffel, in i ugnen för att få lite färg, sedan ska dem torkas.
75-100 grader med ugnsluckan öppen.
Små och goda att stoppa i munnen.
125 gram smör/margarin
2 msk socker
1½ dl mjölk
200-250 gram mjöl
1½ tsk bakpulver

Blanda allt till en skön deg.
Kavla ut till ca 1,5 - 2 cm tjock.
Tryck ut små bollar med en äggkopp som du doppar i mjöl för
att degen inte ska fastna.
Lägg på plåt och grädda i 250 grader 7-8 minuter.
Dela med en gaffel, in i ugnen för att få lite färg, sedan ska dem torkas.
75-100 grader med ugnsluckan öppen.
Kommentarer
Trackback