Busenkla korvgrytan.
Det är som korvstroganoff ungefär.
4 port
400 gram falukorv
1 st gul lök
1 tsk smör o rapsolja
400 gr krossade tomater(heller hela på burk)
1 dl kelda mellangrädde (eller 3% mjölk)
1 tsk salt
1 tsk peppar

Skär korven i strimlor.
Jag tar en burk hela tomater och lägger i mixern tillsammans med löken.
Tomaterna blir bättre än burk-krossade, det går inte att "pilla" ut bitar.
Stek korven, rör i den mixade tomaterna och löken och grädden(eller 3% mjölk)
Låt koka 1 minut.
Servera med ris eller makaroner.
4 port
400 gram falukorv
1 st gul lök
1 tsk smör o rapsolja
400 gr krossade tomater(heller hela på burk)
1 dl kelda mellangrädde (eller 3% mjölk)
1 tsk salt
1 tsk peppar

Skär korven i strimlor.
Jag tar en burk hela tomater och lägger i mixern tillsammans med löken.
Tomaterna blir bättre än burk-krossade, det går inte att "pilla" ut bitar.
Stek korven, rör i den mixade tomaterna och löken och grädden(eller 3% mjölk)
Låt koka 1 minut.
Servera med ris eller makaroner.
Kommentarer
Trackback